Ház

Előtte-utána

2019. augusztus 08. - prokee

Az elmúlt hetekben-hónapokban csendben átvettük a hatalmat a házat, és ezerrel pakolunk, takarítunk. A már posztolt videóhoz képest radikális a változás. Van már áram, hideg- és melegvíz, internet, hűtő, tűzhely, tisztaszoba alváshoz.

Az ideiglenes helyett az irány már a végleges felé mutat, a tetőtér némi elektromos és vízvezeték-javítás után lassan teljes egészében lakható lesz.

Ízelítőként egy kis előtte-utána fotókupac, hamarosan pedig jönnek majd a részletek arról, ahogyan szép lassan belakjuk a Házat.

 

 

Ez itt a Ház maga, videón - maradjatok velünk! Lesz fészbúk, insta, jutyúb, sör, diszkó meg csaj!

Facebook

Instagram

Youtube

Tumblr

A bejegyzés trackback címe:

https://haz.blog.hu/api/trackback/id/tr3714834280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sajT_ 2019.09.21. 20:16:43

Előre is elnézést, de a korábbi posztok után kikívánkozik. A korábbi bejegyzésekben sehol nem láttam a település nevét, ahol a ház van. Ez valamilyen szinten érthető is, az ember nem szívesen teregeti ki a lakhelyét ország-világ elé. Pont emiatt furcsállom, hogy a település megnevezése nélkül mégis annyi információ van közölve a helyről és környékéről, hogy aki alap szinten tudja használni a google-t, az 10 perc alatt simán megtalálhatja, hol van a ház (ahogy én is megtaláltam - nem lövöm le a poént, de egy eléggé zsidósan hangzó utca mellett, csak hogy látszódjon, nem a lebegőbe beszélek).
Ennek fényében fura a titkolózás. Javaslom kevesebb információ közlését a környékről, hogy az esetleges ebből adódó komolyabb és kevésbé komoly kellemetlenségek elkerülhetők legyenek.

prokee · http://blog.prokee.hu 2019.09.22. 11:25:11

Hello, az észrevétel jogos, de nagyjából tudatos, hogy bár nem írom ki a hely nevét (és ha a kommentedben benne volna, nyilván törölném is), de az interneten már elég komoly lábnyomom van ahhoz, hogy ne legyen értelme szuperkonspirációval rejtegetni. Ha valaki nagyon küzd, meg fog találni, viszont a környék infóit kár volna rejtegetni. Elég érdekes az Érchegység ahhoz, hogy írjak róla, mint a Ház környezetéről.
Akkora haragban meg nem vagyok senkivel, hogy tartanom kelljen attól, hogy egy kihegyezett feszítővassal kopogtat az ajtómon.
süti beállítások módosítása